FRA VIDEO TIL PLAKAT

Vi har designet et koncept, der kan rumme alle typer af PLAYs eller sportsgrene; fodbold, ridning eller golf. Når det er sagt, varierer kravet til æstetik, visuel formidling og research utrolig meget. Af denne grund, har fans altid mulighed for at bestille custom PLAYs til et helt særligt øjeblik.

Oftest tager et PLAY form, når vi har et videoklip, vi kan nærstudere. Derudover krydsrefereres hver enkelt atlets position med holdopstillinger, kampreferater m.m. I vores research studerer vi videoer og arkiver, og vi skaber en fyldestgørende biografi om selve kampen, spillerne på banen og den historiske kontekst.

DREVET AF FANS

Når vi skaber nye værker og kollektioner får vi hjælp fra et community af sportsfans af alle genrer. De hjælper os med at kvalitetssikre og konceptudvikle, og deres feedback er uundværlige, særligt i takt med at vi hele tiden udvider vores sortiment.

Selvom vi ved meget om sport, så er vi langtfra eksperter på alle områder. Derfor kreerer vores designer og grafiker altid nye PLAYS i samarbejde med en dedikeret fan, hvad enten det er dem selv eller dig.

Har du et genialt PLAY vi skal lave, eller vil du have designet dit eget, så skriv til os på: hello@theplay.dk

Unikke plakater der passer til ethvert hjemVælg mellem 40x40 cm, 40x50 cm og 50x70 cm

Valgfrit: håndlavede rammer med ægte glasMange kombinationer af farver, rammer og limited editions

CUSTOM PLAY

Vi modtager bestillinger på custom plays. Få designet dit eget særlige sportsøjeblik. Henvendelse er nemt og uforpligtende.

OM CUSTOM PLAY