Om os

ET TIDLØST DESIGN
Velkommen til et univers af smukke sportsoplevelser fra hele verden. Sport er fænomenalt, betagende, vanvittigt og smukt. Sport bringer mennesker sammen. Sport vækker følelser. THE PLAY® er et grafisk koncept, der hylder ikoniske øjeblikke fra hele sportens verden. Det er stilfuld og nørdet kunst til den sportsglade type, der på en helt ny måde minder os om de affektionsfyldte højdepunkter fra sportens verden. I virkeligheden nok milepæle på vores egen rejse. Den nordiske minimalistiske stil genopfinder den traditionelle sportsplakat i et format, der visualiserer atleternes præstation og vækker fascination hos beskueren. THE PLAY® passer perfekt til det moderne hjem og er skabt i et tidløst design, der forankrer simpel geometri med stærke visuelle fortolkninger. 

PARTNERE OG AMBASSADØRER
Sport skal leves. Derfor arbejder THE PLAY® sammen med klubber, organisationer og atleter om at genskabe lige netop deres ikoniske øjeblikke, som partnere eller ambassadører. Giv for eksempel jeres spillere et personligt play, der hylder deres bidrag til klubbens historie. Eller giv jeres fans, partnere og netværk et personligt minde, der vækker minder og stolthed. Vi vil elske at skabe en løsning til jer.
Find kontaktoplysninger nederst på siden.

TEAMET
THE PLAY® er stiftet af Nina Gyalokay, Philip Price og Mikkel Skafte.
Nina arbejder med arkitektur og design og er virksomhedens kreative kraft med ansvar for den grafiske produktion // Philip har en baggrund i iværksættermiljøet og er virksomhedens altmuligmand, der skaber rum for den kreative udfoldelse. Det inkluderer at nørde masser af fede sportsklip på YouTube // Mikkel har stor erfaring med webdesign og sportsmarketing, og har bl.a. været med til at udvikle RoSI® Digital, der er Superliga-klubbernes værktøj til at måle værdien af sponsor engagement