FORDI SPORT ER KUNST


THE PLAY® er unikke dansk producerede sportsplakater lavet fra de største øjeblikke fra sportens verden.

Det er stilfuld og nørdet kunst, der minder os om de affektionsfyldte højdepunkter i sporten.

OM THE PLAY®

THE PLAY® er inspireret af plays fra den amerikanske sport: indøvede og højt-specialiserede taktikker. Nogle gange, når alle spillere udfører deres opgave til perfektion, bliver et play til historie. Nogle gange sker det utænkelige.

Sådanne øjeblikke sker ikke hver dag. Det er flygtige oplevelser af kroppens og psykens monumentale præstation. Og vi fascineres dybt. Selvom det er de færreste af os, der scorer en buzzer beater i Game 6 eller et overtidsmål mod Argentina i VM-finalen, så kan vi alligevel genkalde følelsen fra gymnastiksalen, svømme- bassinet og grønsværen.

THE PLAY®s vision er at genopfinde den traditionelle sportsplakat i et format, der visualiserer atleternes præstation og vækker fascination hos beskueren. Produkterne hylder tydeligt den nordiske minimalistiske stil. Skabt i et tidløst design, der forankrer simpel geometri med stærke visuelle fortolkninger.

HOLDET BAG

THE PLAY® er stiftet af Nina Gyalokay, Philip Price og Mikkel Skafte.

Nina arbejder med arkitektur og design og er virksomhedens kreative kraft med ansvar for den grafiske produktion.

Philip har en baggrund i iværksættermiljøet og er virksomhedens altmuligmand, der skaber rum for den kreative udfoldelse. Det inkluderer at nørde masser af fede sportsklip på YouTube.

Mikkel har stor erfaring med webdesign og sportsmarketing, og har bl.a. været med til at udvikle RoSI® Digital, der er Superliga-klubbernes værktøj til at måle værdien af sponsor engagement.

DETALJERNE

Alt vores arbejde er gennemsyret af opmærksomhed på detaljen. Derfor gengiver ethvert PLAY spillet på banen med millimeters nøjagtighed. I vores øjne, er det den rigtige måde at hylde atleternes præstationer på; de ikoner, der tjener som inspiration for millioner af mennesker over hele verden.

PRINT & TEKNIK
Vores almindelige værker printes som digital storformats giclée i 12-farvet tryk. Det referer til et unika print, printet på papir af arkivkvalitet med fuldpigmenteret blæk, der er UV-stabilt. Med brugen af Hahnemühle-ark opnår værket den højeste printkvalitet og arkivholdbarhold.

DET GAMLE HÅNDVÆRK
Når vi trykker, forener vi gammelt håndværk med computerkraft. Grundprincipperne omkring farveopbygning er nemlig stadig de samme som før den digitale tidsalder. Fx har teknikken ikke ændret sig siden 1600-tallet hvad angår prægning og tilsvarende. Når vi trykker vores eksklusive, limited editions samarbejder vi med eksperterne fra Kandrup Trykkeri og Majgren’s Bogbinderi. Begge virksomheder drives på 3. generation med næsten 200 års erfaring i ryggen.

VI GIVER TILBAGE

THE PLAY® støtter GAME Danmark. For hver solgt plakat, donerer vi 25 kr til gadeidrætten.

GAME uddanner unge til ledere og rollemodeller inden for gadeidræt og arrangerer træninger, turneringer og events for børn og unge i udsatte områder. Med næsten 20 års erfaring, er GAME en global top-150 NGO, der kæmper for at lette adgangen til de stærke sociale fællesskaber, der knyttes i gadeidræt og kulturen. Organisation faciliterer programmer og aktiviteter i både Afrika, Mellemøsten og Europa.

I THE PLAY® er vi stolte over at bidrage til GAME Danmarks arbejde, som baner vejen for morgendagens stjerner.