Vilkår

Vi leverer i hele verden, så du altid kan få uforglemmelige sportsøjeblikke i nordisk design hængt op på din væg. 

Bemærk
Du skal være opmærksom på, at told i udland ikke er inkluderet i prisen. Tolden vil derfor blive pålagt ved modtagelse af ordre.
Alle forsendelser vil blive leveret til den nærmeste pakkeshop.

Leveringstider 
Danmark: 1-3 hverdage
Norden: 3-5 hverdage
Europa: 3-7 hverdage
Resten af verden: 7-10 hverdage

Spørgsmål til ordre 
Har du spørgsmål til din ordre eller har spørgsmål relateret til levering/track and trace, er du altid velkommen til at kontakte os på hello@theplay.dk.
Oplever vi at din pakke er forsinket, vil vi kontakte dig hurtigst muligt. 

2 års reklamationsret 
Du har som kunde hos THE PLAY® altid 2 års reklamationsret. Som kunde er det vigtigt at du husker at reklamere inden for rimelig tid, hvilket er senest 2 måneder efter at du har konstateret fejlen eller manglen.

Bytte/retur 
Du har fra modtagelsen af dine ordre og 14 dage muligheden for at bytte din ordre. Dog kun i ubeskadiget tilstand. Porto for fragt af ordre som skal byttes, betaler kunden. 

Ved returnering/bytte bedes du henvende dig på hello@theplay.dk med tracking på din forsendelse, således at vi kan følge ordren.

Alle returforsendelser sendes til:
Novictus ApS
Kalkgravsvej 10
4000 Roskilde
Danmark 

Refundering af beløb vil tage op til 10 hverdage.

Forbehold 
THE PLAY® tager forbehold for taste- og trykfejl samt eventuelle farveændringer i plakaterne. Såfremt der forefindes fejl i plakaterne, skal der rettes henvendelse til hello@theplay.dk.

Privatlivsvilkår 
Hos THE PLAY respekterer vi vigtigheden i retten til privatliv på internettet. Derfor anvender vi ikke din information, med mindre det er nødvendigt for at foretage en transaktion. THE PLAY vil ikke videregive og/eller sælge din information til nogen tredjepart, uden din forudgående tilladelse. Din information inkluderer bl.a. oplysninger om navn, adresse, e-mail adresse, kreditkortoplysninger eller personlige data. 

Har du spørgsmål til din ordre eller har spørgsmål relateret til levering/track and trace, er du altid velkommen til at kontakte os på hello@theplay.dk.